UITGELICHT: PARADISO

Dit is een verkeersomleiding: Tot 2021 is het Leidseplein één grote bouwval vanwege grootschalige renovatie. 

Niet getreurd. Amsterdammers gingen er toch al met een grote boog om heen. Het Leidseplein heeft namelijk bijna dezelfde romantische allure als het Rembrandtsplein: De voertaal is er Engels, en het is de plek waar uw zoontje zijn eerste klappen vangt. En ééns in de 10 jaar is het plein de grootste vriend van Ajax, als trotse winnaar van de Nederlandse Mickey Mouse competitie.  

Paradiso - technisch gezien geadresseerd op de Weteringschans - is de hemel in vergelijking met dit schimmenrijk. Zonder een uitspraak te doen over onze godsdienstgelijke overtuiging, zetten we zelden of nooit een voet in een kerk. Behalve in Paradiso. Deze voormalige kerk is sinds decennia de poptempel van Nederland, met optredens alle groten der Aarde: The Rolling Stones, Nirvana, Pink Floyd en Prince. 

Paradiso is voor ons als baarmoeder; we koesteren warme herinneringen aan de plek van onze eerste dancemoves, versiertrucs en uitgaanservaringen. 

Pleinvrees on Tour: Amsterdam 

Omdat Burning Man jaarlijks op dezelfde datum valt als Pleinvrees festival, hebben wij deze "life changing experience” jammergenoeg nooit zelf mogen ervaren ;) Daarop hebben we besloten (om voor ons zelf) een klein stuk Burning Man naar Amsterdam te halen voor onze thuiswedstrijd op 18 februari!  

Damian Lazarus - Britta Unders - Seth Schwarz (live) - Miyagi - Bas Dobbelaer - Dj Isis - Prosper Rek - Misja Impossible

Luister hier de Burning Man / Fusion Festival setjes: