UITGELICHT: DOORNROOSJE

Tot 2014 was Doornroosje trotse eigenaar van een verlaten school ondergedompeld in de graffiti, tegenwoordig bezitten ze een hypermodern gebouw op rolafstand van het Nijmeegse Centraal Station. Het contrast van de oude en nieuwe locatie is zichtbaar, maar nog veel opmerkelijker is hoe het poppodium het Nijmeegse nachtleven naar een geheel nieuw level heeft gebracht de afgelopen jaren! Doornroosje lijkt van deze uitersten te houden, niet alleen wat locatie betreft maar ook qua programmering. 

Op het programma staan de meest gevarieerde uber-artiesten op deze aardbol; van Pink Floyd tot Daft Punk en van de Red Hot Chili Peppers tot Laurent Garnier... en steevast ieder jaar een avondje Pleinvrees. 

Ze staan tot aan hun oksels in de prijzen, als je er al een keer geweest bent snap je vast wel waarom. Alles klopt als een zwerende vinger; akoestiek, geluid, uitstraling én – volledig uit eigenbelang genoemd - een hele luxe backstage ;)

Geschiedenis Pleinvrees on Tour in Nijmegen 

Wij kunnen niet wachten 23 februari voor de 5de (!!) keer terug te komen naar Nimma, samen met deze zwaargewichten: Agoria - Adana Twins - Miss Melera - Patrice Bäumel - Unders en Budakid. De early birds voor Pleinvrees on Tour - Nijmegen zijn er al doorheen dus scoor hier snel je regular ticket! 

Jaja, al 4 jaar lang Touren wij in februari langs Doornroosje. Hieronder een kleine throwback:

Pleinvrees on Tour - Nijmegen 2017: Deze set van Recondite (live).. Bij het terugdenken krijgen wij weer kippenvel..

Tot 23 februari!