Info

Over Pleinvrees on Tour

Waar en wanneer?

Pleinvrees houdt van Groningen. Daarom hebben we ons jaarlijkse bezoek aan de Trots van het Noorden alvast gepland! Zien we jullie op vrijdag 22 februari in De Oosterpoort?

Minimum leeftijd

Leeftijd is uiteraard relatief en wij verwelkomen het liefst iedereen, maar om ons toch een beetje aan de regels te houden kunnen wij helaas geen mensen onder de 18 jaar toelaten. Neem dus altijd een geldig legitimatiebewijs mee om te bewijzen dat je naar binnen mag. 

Kluisjes

De Oosterpoort heeft een garderobe beschikbaar voor jassen, tassen, truien en alles wat je liever niet meeneemt de dansvloer op.

Persaanvragen?

Persaanvragen kunnen gestuurd worden naar pers@pleinvrees.net. Graag in de mail beschrijven voor welk medium de aanvraag is en op welke manier er aandacht wordt besteed aan het evenement

Organisatie

Ooit ontstaan in een oliebollenkraam in 2010 is Pleinvrees toch ietwat uit de hand gelopen de afgelopen jaren. Maar doordat we altijd dicht bij de kern zijn gebleven - een feestje door en voor vrienden - staat Pleinvrees altijd in het middelpunt van de gezelligheid! Pleinvrees Events BV is mede-organisator van DGTL, Valhalla en De Zon.

Openingstijden

We beginnen om 22 uur en gaan door tot 5 in de ochtend :-)

Contactgegevens

Pleinvrees Events BV.

Cruquiusweg 146

1019 AK Amsterdam

info@pleinvrees.net

Locatie

De Oosterpoort in Groningen, wie kent 'm niet? Maar om het je makkelijk te maken kun je ook HIER klikken voor de adresgegevens ;) 

Meer informatie

Onze huisregels

Gewoon doen zoals je bij je moeder thuis doet, dus hierbij de huisregels.

Algemene voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden.

Privacy statement

Lees hier de Privacy Statement.

En uiteraard is Pleinvrees on Tour geen privacy gelegenheid.

I Love my ears

Please take care of your ears! With music above 87 dB it is smart to use earplugs with a special music filter. With these earplugs you can still hear the music perfectly, conversations remain intelligible and most important of all, you prevent hearing damage and the annoying ringing after the event. In addition the Alpine PartyPlug earplugs are super comfortable. During Pleinvrees am Strand Alpine PartyPlug earplugs will be available at all the cash desks. The PartyPlug earplugs are reusable, so you can protect your ears not only at Pleinvrees am Strand but on other festivals as well. Love your ears!

Andere vragen?

Staat je vraag hier niet bij? Dan is dat vast een hele bijzondere! Stel deze dan maar stiekem over de mail. Dit kan naar info@pleinvrees.net

Tickets

Waar te koop?

Tickets voor de tour kun je gewoon hier op de site kopen, lekker makkelijk dus! Mocht er een event uitverkocht zijn, dan raden wij aan enkel tweedehands tickets te kopen via Ticketswap.

Ticket printen?

Wat een gekke vraag, wie heeft er tegenwoordig nog een printer thuis? ;) Dat kaartje kan prima vanaf je smart Phone gescand worden. Zorg ervoor dat je helderheid op de hoogste stand staat en pak tijdig je mobiel in de rij.

Ticket kwijt?

Als er geld van je rekening is afgeschreven kunnen jouw tickets nooit ver weg zijn. Probeer nog even alle mogelijke e-mail adressen, want soms kan het namelijk tóch zomaar dat e-mail adres uit 2008 zijn waarvan het schaamrood tot de kaken trekt.

Check je spambox, zoek in je e-mail even op "sollidd". Mocht je hem dan nog niet kunnen vinden, mail dan even naar cs@sollidd.com, dan wordt je meteen geholpen met zoeken ;)

Niet ontvangen

De tickets worden binnen maximaal een kwartier na bestelling in je inbox afgeleverd. Mocht je hem niet kunnen vinden, check dan eerst even je spamfolder en zoek in je e-mail op "sollidd".

Kan je je ticket(s) dan nog niet kunnen vinden, mail dan even naar cs@sollidd.com, dan word je meteen geholpen met zoeken ;)

Digitale tickets

Bomen zijn goeie vrienden van ons, ze geven zuurstof en vertellen welk seizoen het is. Wij zien dan ook het liefst dat iedereen zijn ticket gewoon download op zijn of haar smart Phone. Besparen wij gezamenlijk heel wat printjes! 

Celebrate Safe

Celebrate Safe

Met elkaar dansen tot de zon weer op komt moedigen wij alleen maar aan! Maar wat wij net zo belangrijk vinden is dat iedereen heelhuids thuiskomt. Feesten kan namelijk best wat risico’s met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan uitdroging van alcohol, de risico’s van harddrugs of het oplopen van een zonnesteek. Wij vinden het belangrijk dat iedereen veilig feest en daarom werken wij samen met Celebrate Safe. Celebrate Safe is een platform wat professionele voorlichting en hulpverlening biedt. Zo dragen we bij aan een veiliger en gezonder uitgaansleven!

Alcohol en drugs

Alcohol en drugsgebruik is helaas nooit zonder risico’s! Denk aan je lichaam en probeer maat te houden. Vergeet ook niet dat harddrugs nog steeds illegaal zijn! Het lijkt misschien in onze tolerante maatschappij dat drugs geaccepteerd is, maar wettelijk is dit niet toegestaan. Kies je er toch voor om drugs te gebruiken? Laat deze dan testen voordat je ze gebruikt. Hiernaast is het erg belangrijk dat je goed op elkaar let en elkaar natuurlijk nooit in de steek laat. Als je je niet lekker voelt na drugsgebruik, ga dan meteen naar de EHBO of vraag om hulp. De EHBO heeft beroepsgeheim en zullen nooit aangifte doen bij de politie. Wil je meer informatie hierover of meer weten over de gezondheidsrisico’s, ga dan naar www.drugsenuitgaan.nl.

Maatregelen

Drugs zijn wettelijk niet toegestaan, en dus ook niet op Pleinvrees on Tour. Bij de ingang wordt iedere bezoeker gecontroleerd en dus ook gefouilleerd op het bezit van softdrugs en harddrugs. Mocht je iets op zak hebben, dan kun je een boete of zelfs een celstraf krijgen.