Alles wat je niet wou weten over Giorgia Angiuli

Wie denkt dat pizza’s en pasta’s de enige dingen zijn die uit Italië komen waar je lekker creatief mee kan zijn, heeft het gruwelijk mis! Giorgia Angiuli is hier het levende bewijs van.

Nadat ze de klassieke muziekschool had afgerond kreeg ze steeds meer interesse in elektronische muziek. Ze begon te experimenteren met verschillende live technieken, en hoe!? Waarschijnlijk ligt jouw oude speelgoed, wat je op Koninginnedag niet kwijt kon, nog steeds ergens bij je moeder op zolder te verfstoffen voor als je neefje en nichtje weer een keer langskomen. Giorgia haar creativiteit hiermee is echter grenzeloos en ze tourt er dan ook de hele wereld mee over. Van laser guns tot plastic speelgoed trompetten en van happy meal surprises tot aan een elektrische gitaar. Zolang het maar geluid maakt.

Dit alles weet ze te verwerken in een creatieve live set van buitenaardse kwaliteit. Maar dat is niet alles. Want voeg daar haar gouden strot aan toe en je begrijpt waarom het terecht is dat Giorgia ook wel ‘het wonder kind van Florance’ wordt genoemd. 

Giorgia Angiuli is op 3 februari bij ons met Pleinvrees on Tour – Utrecht!